Polaganje kamena temeljca za izgradnju društvenog doma u Radovancima

Polaganje kamena temeljca
(FOTO: 034 Portal)

09.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 8459

Danas je u Radovancima položen kamen temeljac za izgradnju novog društvenog doma. Načelnik Općine Velika Vlado Boban tom je prilikom pozdravio sve prisutne. Na polaganju kamena temeljca prisustovali su i saborski zastupnik Franjo Lucić, župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević, dogradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić, predsjednica Općinskog vijeća Općine Velika Antonija Pavlović, izvođač radova Milan Šutalo i Marko Novak koji će provoditi nadzor nad izgradnjom doma.




"Dugo sam čekao ovaj dan. Što se tiče izgradnje društvenog doma, problema je bilo mnogo. Trebalo je dugih osam godina kako bi se riješili svi imovinsko pravni odnosi. Za ovaj dom ishođena je građevinska dozvola, prikupljena je potrebna dokumentacija i proveden je postupak javne nabave. Na natječaj su se javile dvije firme i sve je transparentno i kako treba biti. Investicija iznosi dva milijuna kuna. Naravno da ovdje nećemo stati. Trentuno radimo i na prikupljanju dokumentacije za sustav odvodnje koje će biti financirano iz fondova Europske unije", - rekao je načelnik Općine Velika, Vlado Boban.









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI