Zašto ću svoj glas dati Ivici Nikoliću

Ivica Nikolić
(FOTO: Iz privatne kolekcije Ivice Nikolića)

07.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 16193

Ivicu Nikolića četvrtog na listi stranke "Bandić Milan 365, stranke rada i solidarnosti", mnogi znaju kao bivšeg gradonačelnika Kutjeva i kao čovjeka koji je u našoj županiji uspio razbiti mit o nemogućnosti suradnje između raznih stranaka na razini općina i gradova.  

Rođeni je Kutjevčanin koji  se kao 23-trogodišnji mladić, ostavivši suprugu i dvogodišnjeg sina kod kuće, odlučio priključiti obrani suvereniteta Hrvatske i pristupio ZNG-ama kao dragovoljac Domovinskog rata i zbog toga odlikovan Spomenicom domovinskog rata.  Nakon rata odlazi na rad u Ameriku (USA). No zov Kutjeva i rodnoga kraja je bio jači od svega i  on se nakon godinu dana vraća u domovinu, u Kutjevo. Tada se upustio u poduzetničke vode i otvorio knjigovodstveni servis u Kutjevu.




Na prvim neposrednim lokalnim izborima 2009. godine biran je za gradonačelnika Kutjeva kao i 2013. godine. U gradu Kutjevu mnoge stvari dovodi u red, manifestacije koje grad organizira postaju značajnije i posjećenije. Uspijeva riješiti i mnoge projekte vezane za grad, udruge, građane i dr. Na području Požeško-slavonske županije uspijeva za Grad Kutjevo osigurati najviše sredstava iz Eu fondova u iznosu od milijun eura, te iz ostalih izvora financiranja (Ministarstava) u iznosu od tri milijuna kuna.


Kao gradonačelnik Kutjeva je bio poznat po tome što je uvijek, u svakoj prilici i na svakom mjestu imao vremena i bio na raspolaganju  za sve svoje sugrađane, od najmlađih do najstarijih. Bez obzira tko je bio u pitanju i uvijek je bio voljan pomoći i saslušati svakoga.

I na funkciji gradonačelnika i kao građanin uvijek je bio čovjek iz naroda i čovjek za narod.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI