Ulica Vladimira Nazora će dobiti nogostup

Radovi u Ulici Vladimira Nazora
(FOTO: 034Portal)

07.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 5344

U tijeku su radovi nogostupa u naselju Babin Vir u Ulici Vladimira Nazora. Mještani će moći prošetati nogostupom dužine 242 metra. Vrijednost investicije je 160 tisuća kuna, a izvođač je Niskogradnja Jurčak.



- Ovo je pokazatelj da i dalje na području grada rješavamo problematiku. U naselju Babin Vir s rješavanjem ovog nogostupa i još jednim dijelom prilaza u Ulici A.G. Matoša koje trebamo asfaltirati, imamo dobru situaciju i standard života. žao mi je što nitko od stanovnika u ovom dijelu grada nije uspio realizirati energetsku obnovu pročelja na stambenim zgradama. Sredstva iz Fonda za zaštitu okoliša su bila na raspolaganju - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.





Neferović je rekao da nakon uređenja ovog nogostupa slijede radovi u Ulici Dragutina Tadijanovića gdje će se raditi proširenje kolnika i nogostup. Nakon toga Grad Požega planira raspisivanje natječaja za izgradnju modularnog dječjeg vrtića čija izgradnja treba početi početkom jeseni.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI