Požežanka Josipa Tomljanović: ¨Sad ću ja biti đubre! Tražim da mi se ispričate!¨

Josipa Tomljanović
(FOTO: Dnevnik.hr)

06.09.2016. | 034Portal/24 sata
Pregleda: 32160

Najgledaniji reality show "Farma" vratio se u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Već smo pisali kako je sudionica farme Požežanka Josipa Tomljanović.

Izgleda kako je farmerska idila trajala samo jednu večer, jer već sutradan i u jednoj i u drugoj farmi bilo je napetih tenzija. Iako su farmeri iz Nove farme za doručkom pričali o tome kako se dobro slažu i kako kao zajednica mogu sve učiniti, ni njihova farmerska idila nije dugo trajala, a svađa se odvijala između Josipe i Katice.

- Kod nas ima jedna bolnica koja se zove Vrapče! Josipa, lagano stani na loptu! - poručila je Katica Josipi koja se uzrujala oko shvaćanja poslova pojedinih farmera.


- Ja da sam htjela ići u ludnicu, ja bih se upisala davnih dana! Ja zahtijevam da se meni ispričaju! Sad ću ja biti đubre! - odbrusila je Josipa.


Tako treba Josipa, pokaži im. Požega je uz tebe! Kako se Josipa snalizi u ovom reality showu možete pogledati i danas u 20.15 sati na NOVA TV.

Izvor:24 sata



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI