Gradonačelnik Neferović održao prijem pomoćnika u nastavi

Pomoćnici u nastavi
(FOTO: 034 Portal)

05.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 5952

Gradonačelnik Vedran Neferović danas je u prostorijama gradske vijećnice održao prijem pomoćnika u nastavi. Projekt "Petica za dvoje" – III. faza uključuje 34 učenika s teškoćama u razvoju. U sklopu projekta zaposleno je 33 pomoćnika u OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Julija Kempfa i OŠ Dobriša Cesarića.

Nositelj projekta je Grad Požega. Ukupna vrijednost projekta je 1.505.970,00 kuna, a sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda.

"Svim pomoćnicima u nastavi želim puno uspjeha u radu. Većina vas je radila prošlu godinu, neki su i dvije godine u projektu. Cilj je kvalitetna potpora učenicima s kojim radite u nastavi. To je jedina funkcija koju trebate obaviti, a prvenstveno nam je bitan kvalitetan odnos između vas i djeteta i prema njihovim obvezama u školi gdje ste pomoćnici. Prema povratnim informacijama iz škola dio asistenata nije zadovoljio, nije uspostavljena kvalitetna suradnja sa nastavnicima, dio nije uredno izvršavao obveze prema uredu i voditelju projekta i to je razlog zašto je ove godine došlo do promjena", - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.






Od ukupno 33 zaposlenih pomoćnika u nastavi, pet je novih i 28 s iskustvom iz prošle godine.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI