Općina Velika izdvojila oko 250 tisuća kuna za besplatne udžbenike

OŠ Ivan Goran Kovačić, Velika
(FOTO: 034 Portal)

05.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 6569

Nakon 87 dana odmora, igre, slobodnog vremena i razbibrige, svi školarci danas se vraćaju svojim školskim obvezama. Tako su se jutros i velički osnovnoškolci vratili u školske klupe, a među njima i ovogodišnji prvašići.



Svima prisutnima riječi dobrodošlice uputio je ravnatelj škole, Zdravko Barun te zahvalio načelniku Vladi Bobanu na osiguranim sredstvima za besplatne radne bilježnice, zbirke zadataka i bilježnice za sve školarce u Velikoj i Trenkovu.





Djeca su udžbenike naslijedila od prethodnih generacija a potrošni materijal, kao što su radne bilježnice i zbirke zadataka, dobili su od Općine. Naglasio je kako je Općina Velika jedina općina u županiji koja je svojim učenicima poklonila besplatne udžbenike što je oko 250 tisuća kuna investicije za škole u Velikoj i Trenkovu.



-"Nadam se da će ovo s udžbenicima ostati praksa i iduće godine kao doprinos Općine, kako raditeljima, tako i djeci jer kao što znate, udžbenici nisu jeftina stvar, pogotovo ako imate nekoliko školaraca."- dodao je za kraj načelnike Općine Velika, Vlado Boban.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI