Kinološka udruga Požega organizirala izložbu lovačkih pasa

Kinološka udruga Požega
(FOTO: 034portal)

04.09.2016. | 034portal
Pregleda: 5989

Izložba čistokrvnih lovačkih pasa održana je danas u Požegi nakon dugih 16 godina. Na izložbi je sudjelovalo 57 izlagača iz Osijeka, Zagreba, Vinkovaca, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Požege. Organizator ove manifestacije je Kinološka udruga Požega koja djeluje već 65 godina i vodi brigu o čistokrvnim pasminama. Gošća današnje izložbe bila je Ana Dudak koju je delegirao Hrvatski Kinološki Savez da ocijeni manifestaciju. Svima je zaželjela puno sreće i uspjeha na izložbi.




Današnju izložbu pasa otvorio je gradonačelnik Vedran Neferović.


-Zadovoljstvo mi je danas prisustvovati ovakvoj jednoj predivnoj manifestaciji. Želio bi da Grad Požega i dalje bude domaćin izložbe pasa. Od srca svima želim ugodan boravak u Požegi i nadam se da će nas poslužiti lijepo vrijeme – rekao je gradonačelnik Neferović.





-Kinološka udruga Požega postoji već 65 godina i djeluje i vodi brigu o čistokrvnim psima. Osim lovnih pasmina imamo sportske pasmine i službene pasmine. Sve pasmine imaju rodovnice što znači da im se zna podrijetlo zadnjih 5 koljena. Za svaku pasminu je propisan standard koje propisuje država iz kojih potječu (visina, boja dlake, kvaliteta dlake i boja oka). Bitna je ljepota i izgled psa. - rekao je Danijel Gelenčir, predsjednik Kinološke udruge Požega.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI