Požežanka Josipa Tomljanović sudjeluje u novoj sezoni ¨Farme¨

Josipa Tomljanović
(FOTO: Dnevnik.hr)

02.09.2016. | 034 Portal/Dnevnik.hr
Pregleda: 26323

Najgledaniji reality show "Farma", ove se jeseni vraća u novom izdanju. Farma je u novoj sezoni prerasla svoje dosad poznate ograde i podijelila se u dva ravnopravna gospodarstva koja se bore za prevlast. Nastale su tako Stara farma i Nova farma, a u avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna.

U avanturu života upustit će se uskoro 18 natjecatelja koji će se boriti za glavnu nagradu od pola milijuna kuna među kojima je i naša Požežanka Josipa Tomljanović.

Josipa za sebe kaže da je vesela, preiskrena i što drugi iskorištavaju, lijepa, pametna, snalažljiva, energična dobrica. Kaže da joj je najveća vrlina pomaganje drugima, a mana dugačak jezik. Želi ljudima pokazati što se sve može postići životom na selu, želi se vratiti svojim korijenima i prisjetiti se davnih dana koje smatra najljepšima u životu. Od životinja obožava konje i ovce, a od aktivnosti na selu kopanje, čišćenje štale i hranjenje životinja.


Ukoliko osvoji glavnu nagradu, kaže kako bi 50 tisuća kuna donirala Domu za nezbrinutu djecu, a od ostatka bi otplatila kredit, kupila auto i pomogla roditeljima.


Život na farmi trajat će tri mjeseca, a dolaskom na Farmu natjecatelji postaju farmeri. U novoj sezoni uvjeti života postaju teži, a pravila stroža. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Hit reality show, premijerno emitiran 2008.godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, pa je tako i prošle godine, vrativši se u velikom stilu nakon nekoliko godina pauze, postigao veliki uspjeh. Dogodovštine farmera svakodnevno je u prosjeku pratilo čak više od 632 tisuće gledatelja. Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen četvrta sezona "Farme" bila je proglašena najgledanijim reality showom u Hrvatskoj.

Izvor: www.dnevnik.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI