Obnavlja se područna škola Antuna Kanižlića u Vidovcima

Područna škola Antuna Kanižlića u Vidovcima
(FOTO: Grad Požega)

31.08.2016. | 034Portal
Pregleda: 4153

U tijeku su radovi uređenja stolarije, fasade i enegetske obnove na područnoj školi Antuna Kanižlića u Vidovcima. Vrijednost investicije je 325 tisuća kuna plus PDV, a financira ih Ministarstvo graditeljstva, Ministarstvo znanosti i Fond za zaštitu okoliša. Radovi će biti završeni krajem rujna.  

- Grad Požega nastavlja skrbiti o zgradama koje su u njegovom vlasništvu, a u funkciji osnovnoškolstva. Osim ovog ulaganja ići ćemo s ulaganjem u OŠ Antuna Kanižlića, matičnu zgradu, pročelje do Samostana Sestara milosrdnica  i uređenje kuhinje što će biti investicija od pola milijuna kuna - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović. 




- Bez obzira na financijsku situaciju nismo štedjeli na grijanju u ovoj školi, ali nismo je mogli nikako zagrijati. Ovo je pravo rješenje za ovu djecu. Imamo sreću da je ovo škola koja prakticira jednosmjenski rad pa ćemo na taj način uskladiti rad škole i građevinske radove - rela je ravnateljica OŠ Antuna Kanižlića, Marija Samardžija.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI