Njemačka potiče građane da čuvaju zalihe hrane!

Namirnice
(FOTO: Wikipedija)

25.08.2016. | 034 Portal/Agroklub
Pregleda: 6436

Njemačka će svoje građane potaknuti da počnu skladištiti hranu, vodu i druge namirnice u slučaju katastrofe ili oružanog napada. Ovo je prvi put da se takve mjere razmatraju još od završetka Hladnog rata, javlja Deutche Welle.

Prijedlog je dio Vladinog plana za razvoj civilne obrane, kojim se predlaže da građani prikupe i čuvaju dovoljno hrane, odgovarajuće količine vode, izvora energije, novca i lijekova za 10 dana, što bi im omogućilo da dočekaju pomoć Vlade u slučaju iznenadnog događaja koji bi zaprijetio opstanku.

U Njemačkoj vlada uznemirenost zbog nedavnog niza terorističkih napada i više od milijun izbjeglica primljenih prošle godine, i dok veći napad na Njemačku nije vjerojatan, takva mogućnost ne može se u potpunosti isključiti.


Zanimljiva će biti posljedica ovakvih planova njemačke Vlade jer će pretpostavljamo, potražnja za nekim proizvodima usred prijetnje naglo porasti pa ćemo vidjeti neke nove momente na tržištu poljoprivrednih proizvoda.


Izvor: www.agroklub.com


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI