Povodom Devetnice Gospi od suza, u Pleternici će se održati sajam lokalnih ponuđača

Sajam lokalnih gospodarstvenika
(FOTO: Pleter Portal)

23.08.2016. | 034 PORTAL/PLETER PORTAL
Pregleda: 5636

Turistička zajednica Grada Pleternice organizira sajam lokalnih gospodarstvenika s ciljem promocije istih te upotpunjavanjem turističke ponude za zadnji dan Devetnice, 31.8. kada Pleternicu posjeti više od 40.000 hodočasnika.

Tekst Poziva Turističke zajednice Grada Pleternice prenosimo u nastavku.

Turistička zajednica Grada Pleternice organizira sajam lokalnih proizvoda zadnjih dana Devetnica Gospi od suza, 31.8.2016., u terminu od 11 do 22 h, ispred Gradske kuće. Pozivamo sve lokalne proizvođače da se najkasnije do 26. kolovoza prijave u TZ Grada Pleternice na tel br 252-125, mob.:099-397-4732 ili na e-mail: [email protected].


Nakon zaprimljenih prijava, izvršit će se procjena pristiglih te javiti o mogućnosti sudjelovanja na istome. U slučaju velikog broja prijava, prednost će imati prije prijavljeni subjekti ili će se isti podijelitina dva dana izlaganja.


Uvjeti koji moraju biti ispunjeni su:

-registriran subjekt (OPG, TD, OBRT, ZADRUGA i sl.)

-registracija na području Grada Pleternice (osim u slučaju da na području Grada ne postoji registriranproizvođač autohtonih proizvoda).

-proizvodnja u skladu sa registracijom subjekta.

Organizator ne odgovara za eventualne štete nastale nepotpunom dokumentacijom potrebnom za izlaganje i prodaju vlastitih proizvoda. Svaki izlagač mora imati spremnu dokumentaciju te ostalu potrebnu, zakonski za tu djelanost predviđenu, opremu.

Napominjemo kako će prostor za izlagače sajma biti ograničen na prijavljene subjekte, sa oznakom organizatora, TZ Grada Pleternice, te fizički odvojen od ostale prigodne prodaje ostalih subjekata (koji su smješteni do autobusnog kolodvora). Svaki izlagač dobit će pripremljen izložbeni prostor koji mora sam urediti, prema svojim afinitetima i prepoznatljivim obilježjima, pritom poštujući tradiciju našeg kraja.

Cilj sajma je prezentirati stanovnicima i gostima Pleternice, koji su posjetili Pleternicu povodom Devetnice Gospi od suza, bogatstvo našega kraja te izobilje raznovrsnih proizvoda koji se nude na širem području. Izlagačima je ovo iznimna prilika za promociju, bez naknade, kako svojih proizvoda tako i svog načina rada. Svi zajedno želimo stvoriti sliku o Pleternici kao kompletnoj destinaciji, sa svim potrebnim sadržajima za boravak gosta.

Izvor: www.pleter-portal.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI