Šahisti iz župe Ruščice kod Slavonskog Broda u Međugorju

Šahisti
(FOTO: Iz privatne kolekcije Mato Opačak)

22.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 2937

Članovi Šahovskog kluba "Posavac" iz slavonskog brodskog prigradskog naselja Ruščica u kolovozu su trinaesti put hodočastili u Međugorje. Tom prilikom su sudjelovali na pojedinačnom šahovskom turniru "Međugorje 2016".

Među osam igrača najuspješniji je bio majstorski kandidat Mato Opačak iz ŠK Posavac koji je iz pet kola osvojio svih pet bodova, drugo mjesto je pripalo Miši Čuljak iz ŠKI Hvidra sa osvojenih tri i pol boda. Spomenimo i to da je treće mjesto osvojio trećekategornik Berislav Kodžoman iz ŠK Posavac, Ruščica. Odličja je podijelio jedan od osnivača Šahovskog kluba Posavac, Ivica Ereš.

Glavni sudac turnira je bio Mato Opačak s pomoćnikom Lukom Čondić.


Šahisti su s članovima svojih obitelji redovito sudjelovali u večernjem molitvenom programu, te molili krunicu na Brdu ukazanja i križnom putu na Križevcu. Hodočašće u Međugorje šahisti iz Ruščice iskoristili za posjet Starog mosta u Mostaru.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI