Predstavljena monografija ¨Javno zdravstvo u Požeško-slavonskoj županiji: 1996. - 2016.¨

Mato Matijević
(FOTO: 034Portal)

19.08.2016. | 034Portal
Pregleda: 4131

U sklopu obilježavanje 20 godina od početka rada Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, danas je u prostorima HGK u Požegi predstavljena monografija "Javno zdravstvo u Požeško-slavonskoj županiji: 1996. - 2016.", glavnog autora i urednika Mate Matijevića.



- Monografija je rezultat rada brojnih autora - djelatnika Zavoda, koji su govoreći o svom radu i doprinosu Zavodu, a time ujedno i povećanju kvalitete života stanovnika naše županije, obogatili ovo djelo. Monografija sadrži pogled na važnija događanja tijekom proteklih 20 godina u radu Zavoda i svih njegovih službi - dio je uvodne riječi glavnog autora monografije i ravnatelja Zavoda, Mate Matijevića.





Na preko 120 stranica glavna poglavlja su: uvodna riječ, o povijesti Zavoda, o službama Zavoda, projekti Zavoda, Zavod u javnosti, mediji o Zavodu, planovi i vizija budućnosti i zaposlenici Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije.  




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI