¨Aurea Fest simbolično već nekoliko godina počinje u Kutjevu¨

Punjenje festivalskog vina u Kutjevu
(FOTO: 034Portal)

19.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 6519

I ove godine održano je tradicionalno punjenje festivalskog vina u podrumu Kutjeva d.d. Pod logotipom "Aurea fest 2016." napuniti će se tisuću butelja vrhunske graševine roda 2015. godine i 200 butelja crnog pinota "De gotho" uroda 2012. godine.




Sve prisutne pozdravilaje Silvija Podoljak, predsjednica TZ Grada Požege, zatim je dala riječ direktoru Aurea festa, gospodinu Ivanu Bunjevcu. On je istaknuo da je kroz deset festivala koji su spoj tradicije, folklora, kulture i zabave pripremljeno obilje glazbenih, gastronomskih i zabavnih sadržaja za više tisuća posjetitelja svih uzrasta.





-"Aurea Fest" simbolično već nekoliko godina počinje ovdje u dd "Kutjevo", a on će na najbolji način prezentirati ovaj kraj čemu mi kao tvrtka dajemo svoj doprinos kako bi olakšaliorganizaciju te velike priredbe – naglasio je Mladen Itrak, predsjednik uprave d.d. "Kutjeva" koje je već dugi niz godina glavni sponzor festivala.



-"Kutjevo" d.d. i požeški festival imaju dugogodišnju simbiozu, a festival su naši vrijedni ljudi dugo godina brižno čuvali i razvijali nastojeći da on postane dobra priča za razvoj ovdašnjeg gospodarstva – dodao je za kraj požeški gradonačelnik Vedran Neferović.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI