Žele napraviti izletište kako bi prezentirali svoj kraj

Ribnjak u Zarilcu
(FOTO: Pleternica.hr)

18.08.2016. | 034 PORTAL/PLETERNICA.HR
Pregleda: 5079

Ribolovno društvo Londža iz Zarilca je bilo domaćin održavanju kola Županijske lige u pecanju udicom na plovak. 50-ak okupljenih je izrazilo svoje zadovoljstvo uvjetima i radom društva, kao i sudci koji su se pobrinuli da natjecanje prođe prema svim pravilima.

Prilika je to bila za članove društva prisjetiti se početaka, ali i usporediti ih sa današnjim uvijetima koje imaju. Tako je predsjednik društva Ivan Aračić kazao kako je napredak vidljiv iz godine u godinu.




- Svake godine ulažemo kako u riblji fond tako i u infrastrukturu oko nas, naravno uz redovnu košnju i održavanje ovog prostora. Ove godine smo uz pomoć Grada Pleternici napravili nadsrešnicu tako da sada imamo i terasu na našem objektu koja može ugostiti 60-ak ljudi. Zahvalio bi i Gradu koji nas prati u našim aktivnostima, a siguran sam kako će i ubuduće biti uz nas. Plan nam je postaviti dječje igralište, odrediti i opremiti prostore za roštilj sa klupama i stolovima kako bi unaprijedili ovaj naš ribnjak i privukli ljude da dođu, vide i da se opuste vikendom - kazao je Aračić.




Nagrade je podijelio dogradonačelnik Grada Pleternice, Domagoj Katić, koji je pozdravio sve prisutne u ime gradonačelnice te im zaželio uspješan rad. - Ambicije koje vidimo po našim udrugama uvijek vesele i zadovoljstvo je raditi s ljudima koji žele dobro našoj zajedinici i našem kraju. Čestitam na svim aktivnostima i napretku koji ostvarujete iz godine u godinu, a Grad će naravno kao i do sada nastaviti vas pratiti - kazao je Katić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI