Palinkaš i Grošević pobjednici ovogodišnjeg ¨Sandstorma¨

Sudionici "Sandstorma"
(FOTO: 034portal)

16.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 6910

Odigran je još jedan (četvrti po redu) i nikad jači turnir u odbojci na pijesku za muškarce "Sandstorm" na Gradskim bazenima u Požegi u organizaciji Ok Sokol.

U prvom polufinalnom meču sastali su se parovi Lugar – Lukačević i Budim Aladrović. Za nijansu je bio bolji par iz Kutine Ivan Lugar i Vedran Lukačević i pobijedili par iz Slavonskog Broda rezultatom 21:19.

U drugom polufinalnom meču snage su odmjerili naši Požežani Nikola Šostar i Josip Obradović protiv izuzetno jakih Čakovčana Marijana Palinkaša i Alena Groševića. Ekipa iz Čakovca bila je bolja i pobjedila rezultatom 16:21, dok su Nikola Šostar i Josip Obradović odličnom igrom uspjeli svladati Budima i Aladrovića za treće mjesto.






U vrlo uzbudljivom finalnom meču sastali su se ekipa iz Kutine i Čakovca. Palinkaš – Grošević su bili bolji od Lugara – Lukačevića i pobijedili rezultatom 15:21.




"Jako nam je lijepo u Požegi. Prvi put smo ovdje, a došli smo na preporuku prijatelja iz Kutine. Oduševljeni smo izvedbom bazena, terena i organizacije. Četvrtfinalni meč nam je bio malo teži od finalnog, ali bila je jaka konkurencija i ne bi mogao nikoga posebno izdvojiti. Jako lijepo smo se zabavili i svakako ćemo doći iduće godine", rekao je Alen Grošević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI