Palinkaš i Grošević pobjednici ovogodišnjeg ¨Sandstorma¨

Sudionici "Sandstorma"
(FOTO: 034portal)

16.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 6922

Odigran je još jedan (četvrti po redu) i nikad jači turnir u odbojci na pijesku za muškarce "Sandstorm" na Gradskim bazenima u Požegi u organizaciji Ok Sokol.

U prvom polufinalnom meču sastali su se parovi Lugar – Lukačević i Budim Aladrović. Za nijansu je bio bolji par iz Kutine Ivan Lugar i Vedran Lukačević i pobijedili par iz Slavonskog Broda rezultatom 21:19.

U drugom polufinalnom meču snage su odmjerili naši Požežani Nikola Šostar i Josip Obradović protiv izuzetno jakih Čakovčana Marijana Palinkaša i Alena Groševića. Ekipa iz Čakovca bila je bolja i pobjedila rezultatom 16:21, dok su Nikola Šostar i Josip Obradović odličnom igrom uspjeli svladati Budima i Aladrovića za treće mjesto.






U vrlo uzbudljivom finalnom meču sastali su se ekipa iz Kutine i Čakovca. Palinkaš – Grošević su bili bolji od Lugara – Lukačevića i pobijedili rezultatom 15:21.




"Jako nam je lijepo u Požegi. Prvi put smo ovdje, a došli smo na preporuku prijatelja iz Kutine. Oduševljeni smo izvedbom bazena, terena i organizacije. Četvrtfinalni meč nam je bio malo teži od finalnog, ali bila je jaka konkurencija i ne bi mogao nikoga posebno izdvojiti. Jako lijepo smo se zabavili i svakako ćemo doći iduće godine", rekao je Alen Grošević.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI