034portal na vrhu facebookove statistike šireg područja

034Facebook
(FOTO: 034portal)

10.08.2016. | 034portal
Pregleda: 4765

Kao ozbiljan medij nastojimo svojim čitateljima donijeti pravovremenu, točnu i željenu informaciju, kako bi naši čitatelji bili informirani o svemu relevantnome što se događa u našem okruženju.

Kada je u pitanju facebook i tu se 034portal probio na sam vrh u lajkovima, klikovima i dijeljenju sadržaja na toj društvenoj mreži. Sa nešto više od 32 400 lajkova, rastom lajkova od 0.7 posto tjedno, oko 80 objavljenih članaka tjedno i s interakcijom gotovo 3 tisuće puta 034portal je zauzeo visoko prvo mjesto, koje mu kako se za sada čini, teško koji lokalni medij može preuzeti.




Ovim putem se zahvaljujemo svim našim čitateljima a posebno onima koji su nas od prvog dana dodali u favorite. Unatoč problemima koji nas prate jer širimo istinu, nastojat ćemo i dalje raditi za vas i neovisno vas izvještavati o svim događajima diljem županije i lijepe nam naše.


Onako kako je, vaš 034portal, HVALA


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI