Započeli radovi na izgradnji dječjeg igrališta

Radovi na dječjem igralištu
(FOTO: Pleter Portal)

09.08.2016. | 034 Portal/Pleter Portal
Pregleda: 4318

Grad Pleternica je preko Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU osigurao 320.000 kuna za izgradnju igrališta, te će ono u naredna 3 tjedna biti i postavljeno na zadovoljstvo onih najmanjih.

Započeli su radovi na izgradnji potpuno novog dječjeg igrališta u gradskom parku. Obuhvaća 12 sprava i bit će složeno u 3 segmenta, jedan za najmlađe do 3 godine starosti, jedan za one od 3 do 6, a jedan za djecu stariju od 6 godina tako da će svi moći pronaći one sprave koje su im zanimljive. Bit će postavljena i sprava za djecu s posebnim potrebama, a ukupna površina na koje će biti postavljenje je oko 500 četvornih metara.

Gradonačelnica Antonija Jozić je izrazila zadovoljstvo zbog još jednog projekta koji se radi bespovratnim sredstvima. Prva faza radova u parku obuhvaća radove postavljanja elektro instalacija i instalacija vode za buduću javnu rasvjetu parka i male fontane-pojilice koji su predviđene projektom u nekoj drugoj fazi. Prije postavljanja sprava postavit će se antistresna podloga kako bismo zadovoljili suvremene standarde. Ovo je tek prva faza uređenja parka, vrijedna je oko 500.000 kuna.


Najveća zahvala ide djeci koja su sudjelovala na radionici i kroz anketni upitnik odlučila koje sprave žele u našem u gradskom parku.


Izvor: www.pleter-portal.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI