¨Zastoj u izvođenju radova zbog neisporuke pločica!?¨

Hrvatska pošta
(FOTO: Wikipedija)

09.08.2016. | 034 Portal
Pregleda: 4829

Na pitanje o nedovršenim radovima na zgradi Hrvatske pošte u Požegi, dobili smo odgovor zbog čega je došlo do zastoja u izvođenju radova.

"Prvotno smo planirali demontažu postojeće kamene obloge i mjestimičnu zamjenu oštećenih kamenih ploča novima. Nakon izvida ustanovili smo da je kamena obloga zbog starosti previše dotrajala, te smo se odlučili za trajnije rješenje – izvedbu završne obloge iz visokokvalitetnih keramičkih pločica. S obzirom da naručena keramika nije standardna keramika, koju se može dobaviti u trgovini, već laserski rezana veliko-formatna keramika, visoke klase protukliznosti, rok isporuke je duži. U konačnici, nova podna obloga će zahvaljujući većoj otpornosti na sol, te ostale kemijske i mehaničke utjecaje biti trajnije rješenje od kamene obloge. Izvođač radova je firma "Graditelj svratišta" d.o.o. iz Zagreba s kojom imamo sklopljen Ugovor o nabavci usluga na održavanju objekata za predmetno područje",– izjavila je glasnogovornica Hrvatske pošte Jo Kempen.

Zbog veće količine pločica koja im je trebala, isporuka će trajati do mjesec dana. Izvođač radova pločice je naručio 27.07.2016. godine i sa radovima će krenuti kada pločice stignu. Krajnji rok za isporuku pločica je mjesec dana od narudžbe, a radovi na postavljanju pločica i sanaciji podesta i stepeništa mogli bi krenuti najkasnije 27.08.2016. godine.


Ako ne bude nekakvih nepredviđenih situacija (vremenski uvjeti i sl.), radovi na sanaciji podesta i stepeništva na zgradi Hrvatske pošte u Požegi, mogli bi biti završeni u prvoj polovici devetog mjeseca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI