Odlična atmosfera na Feragosto Jamu u Orahovici

Atmosfera na Feragosto Jamu
(FOTO: 034Portal)

06.08.2016. | 034Portal
Pregleda: 6210

Festival u Orahovici Feragosto Jam ugodno nas je iznenadio kao i svake godine barem dok  nije došlo do proloma oblaka. Sve počinje zagrijavanjem na Orahovačkom jezeru gdje poput stadiona "nabrijani" posjetitelji u nekim trenucima zvuče kao jedan što odaje dojam zajedništva te adrenalin raste još više.



Stigli smo taman na "Kišu Metaka", splitske repere koji su svojim komičnim tekstovima i energičnim ritmovima i scenskim nastupom podigli pubiku na noge.







Zatim su nastupili MTDE (Muscle Tribe of Danger and Excellencebend) rock, stoner, metal, groove bend koji  je u kratko vrijeme izrastao u jedno od atraktivnijih imena zagrebačke scene s reputacijom vrhunske žive svirke što su i dokazali sinoć na stageu.



Nakon njih došlo je i do nastupa zvijezde večeri, neuništive Josipe Lisac. Mnogi su se pitali hoće li se Josipa snaći na ovakvom alternativnom festivalu, ali rasturila je i oduševila pubiku sa svojim bezvremenskim hitovima "Gdje Dunav ljubi nebo", "Danas sam luda", "O jednoj madosti i drugima.



U ičekivanju Elementala, došlo je do šoka. Jedan od najsnažnijih pljuskova koji smo doživjeli potjerao je ljude od Stagea prema drveću, šatorima i nadstrešnicama. Lokalni kamperi primili su me u šator gdje sam mokar do kože pokušavao stupiti u kontakt s ekipom. Penjali smo se po pljusku i blatu uz uzbrdicu, kao što smo silazili dolje što i nije baš bilo jednostavno. Najhrabriji su se kupali u jezeru, a većina posjetitelja sklonila se od kiše i ičekivala stabiizaciju vremena kako bi mogli nastaviti partijati.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI