Za sabor predloženi Vlahović i Nikolić

BM 365
(FOTO: SB online)

05.08.2016. | 034 PORTAL/SB ONLINE
Pregleda: 11979

Koalicija rada i solidarnosti održala je danas u Selni pokraj Slavonskog Broda radni sastanak koordinacije za V. izbornu jedinicu (Brodsko-posavska, Požeško-slavonska i Vukovarsko-srijemska županija).

Predsjednici ogranaka i povjerenici Stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti dogovorili su strategiju i tehničku izvedbu predizborne kampanje te prošli kroz točke predizbornog programa koji će ponuditi biračima na prijevremenim izborima za Sabor koji će biti održani 11. rujna 2016.

Također, vodstvu stranke i koalicijskim partnerima predložena su imena i poredak na listi kandidata, pa je predloženo da nositelj liste i prvi na listi bude iz Brodsko-posavske županije, zatim predstavnik Požeško-slavonske te Vukovarsko-srijemske županije, kako bi se osigurala ravopravna zastupljenost svih članova stranke, a u konačnici i predstavilo vrlo konkretan program razvojnih projekata za koje će se zalagati u Saboru svim stanovnicima ove najnerazvijenije izborne jedinice.


Imena koja su predložena: poput slavonskobrodskog povjesničara Petra Bašića, donedavnog gradonačelnika Kutjeva Ivice Nikolića, požeškog poduzetnika Ivana Vlahovića, liječnice Mirjane Semenić Rutko iz Vukovara, poduzetnika Josipa Vidovića iz Slavonskog Šamca i drugih desetak kandidata, koja će se još usuglasiti i s koalicijskim partnerima, jamče vrlo ozbiljnu kampanju i zapažen rezultat.


Podsjetimo još da su koalicijski partneri u Koaliciji rada i solidarnosti, uz stranku Milana Bandića koji je i kandidat za premijera, još i Blok umirovljenici zajedno, te Novi val i Narodna stranka - reformisti Ljube Jurčića i Radimira Čačića koji su iznimno jaki kandidati za zamjenike premijera Republike Hrvatske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI