Zlatna Maja Grdiša na prijemu kod gradonačelnika

Maja Grdiša i gradonačelni Neferović
(FOTO: 034 Portal)

03.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 5190

Maja Grdiša kao članica Hrvatske ženske reprezentacije, u samostrel field-u, osvojila je zlatnu medalju na Europskom prvenstvu održanom od 09. do 14 srpnja u Zurichu. Maja se isto tako natjecala pojedinačno i osvojila jako dobro osmo mjesto. Danas (03.08.2016. godine), primio ju je gradonačelnik Vedran Neferović i čestitao joj na izuzetnom uspjehu.




"Zadovoljstvo mi je i sreća danas ugostiti Maju s obzirom na dugi niz godina što ju poznajem i pratim njen rad. Upornost i rad pokazatelji su da se i u teškim uvjetima treniranja mogu postići veliki rezultati. Od srca čestitam Maji, njenim roditeljima i treneru. Nadam se da ostajemo prvaci i želim puno uspjeha u daljnjem radu i postizanju rezultata – rekao je gradonačelnik Neferović".


Na ovom Europskom prvenstvu atmosfera je bila jako opuštena s obzirom na to da se nisam prvi put natjecala. Konkurencija je bila jako velika, ipak su sudjelovali svjetski prvaci. Vrijeme nam i nije baš išlo u korist. Treninga sam imala dovoljno. Da je trener išao samnom na prvenstvo rezultati bi možda bili i bolji od osmog mjesta jer ne mogu sama vidjeti svoje greške – rekla je Maja".


Svjetsko prvenstvo u samostrel field-u održava se sljedeće godine u Osijeku, a Maja se nada da će na njemu uspjeti ostvariti još bolje rezultate.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI