Nemarne službe u Kutjevu

Poplavljeno dvorište
(FOTO: Franjo Maljur)

26.07.2016. | I.V
Pregleda: 9002

U redakciju nam sejavio gospodin Franjo Maljur iz Kutjeva koji je, kako kaže, jedan od šesteroljudi kojem je poplavljeno dvorište u Kutjevu. Franjo smatra da su Grad Kutjevoi Hrvatske vode krivi za novonastalu situaciju i nisu napravili ništa po tompitanju.

- "Obraćao samse najviše Gradu Kutjevu i Hrvatskim vodama. Svi govore kako to nije njihovanadležnost. Stalno prebacuju loptu na nekog drugog. Poplave nisu problem samomeni, današnja poplava je ugrozila pet do šest kuća. Iznad kuća postoji kanalkoji pripada kombinatu i od kojeg su napravili bazen. Kada se taj bazenprepuni, ispušta vodu kroz dvorišta i voda izlazi na ulicu. Danas sam opet biosa komunalnim djelatnikom i rekao mu za problem, no i on se pere ododgovornosti."- rekao nam je Franjo.

Na problem, kakokaže, ukazuje već godinama ali se stvari ne miču sa mrtve točke tako da svakajača kiša radi problem i uzrokuje štete kojima se očito ne nadzire kraj.


Do kada nadležneslužbe misle ovako postupati i zanemarivati glas građana ostaje da vidimo.








>




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI