Poplavljena dvorišta, podrumi i prometnice

Nevrijeme u Kutjevu
(FOTO: Čitateljica)

26.07.2016. | M.B.
Pregleda: 3503

Sjeverno područje Požeštine(općina Čaglin, općina Velika i općina Kutjevo) zahvatilo je nevrijeme praćeno jakom grmljavinom i obilnom kišom jučer, 25. srpnja 2016. oko 11:00 sati. Obilne oborine prouzrokovale su plavljenja dvorišta, podrumskih prostorija obiteljskih kuća, a nabujali vodotoci izlijevali su se preko prometnica.

Zbog izlijevanja vode preko kolnika za sav promet privremeno je zatvorena od 14:00 sati cesta LC 41048 na dionici Čaglin – Kneževac.

Ukupno je bilo 10-tak tehničkih intervencija vatrogasaca: ispumpavanje podruma obiteljskih kuća, dvorišta, pranje i čišćenja prometnica. Na intervencije su bili upućivani vatrogasci iz JVP grada Požege, JVP PSŽ, DVD-a Velika, DVD Kutjevo i DVD Čaglin.


Nevrijeme je prouzročilo i više kvarova na elektroenergetskim objektima u dijelu Čaglina i sva naselja od Čaglina prema Slavonskom Brodu. Opskrba se normalizirala oko 16:12 sati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI