Sufinanciranje troškova prijevoza za obljetnicu Oluje

Minstarstvo branitelja
(FOTO: Ministarstvo branitelja)

25.07.2016. | I.V/MB
Pregleda: 2506

Ministarstvo branitelja poziva udruge hrvatskih branitelja istradalnike iz Domovinskog rata da dostave zamolbu i potrebnu dokumentaciju usvrhu ostvarivanja sufinanciranja troškova autobusnog prijevoza.

Povodom obilježavanja 21. obljetnice VRO "Oluja", Danapobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza 2016.godine u Kninu, Ministarstvo branitelja sufinancirat će troškove autobusnogprijevoza udruga hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata kojeorganiziraju dolazak svojih članova na proslavu obilježavanja u Knin.

U svrhu ostvarivanja sufinanciranja troškova autobusnogprijevoza, udruge hrvatskih branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata morajudostaviti Ministarstvu branitelja pisanu zamolbu s osnovnim podacima udruge:  –točan naziv udruge, ime i prezime odgovorne osobe u udruzi, OIB i žiro račun,adresu i kontakte udruge, te mjesto polaska i povratka autobusa.


Udruge morajuzamolbi priložiti ponudu prijevoznika koji će obaviti uslugu prijevoza, kako bise zamolba mogla uzeti u razmatranje, kao i popis osoba za koje tražesufinanciranje prijevoznih troškova, s podacima koji trebaju sadržavati njihovaimena i prezimena, OIB i datum rođenja, te ime osobe u svojstvu vođe puta - stoji na stranicama Ministarstva branitelja



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI