(VIDEO):Poslušajte novu pjesmu Posegane i pogledajte spot

TS Posegana, arhivska fotografija
(FOTO: Anđelko Banović)

19.07.2016. | T.M./Posegana
Pregleda: 8161

Iz radionice TS Posegane, nakon prva četiri zapažena singla i uspješnog valentinovskog koncerta održanog u Gradskom kazalištu Požega, dolazi nam nova pjesma vrućeg ljetnog ritma, pamtljive melodije i naziva NA NA NA



Za tekst i glazbu ovog, sigurni smo, ljetnog hita, zaslužan je Vjekoslav Hudeček, dok se za aranžman pobrinuo trio u sastavu Zvjezdan Marjanović, Tomislav Jakobović i Željko Bošković.


Za izradu spota, ovaj put je bio zadužen mladi i perspektivni režiser iz Zagreba, Dario Lepoglavec, koji je za pjesmu napravio vrlo simpatičnu i razigranu video priču. Likove u spotu utjelovljuju mladi zagrebčani Andrea Gubić i Emil Pavlić - rekao nam je član Posegane Saša Botički.  


Posegana ovim singlom najavljuje rad na albumu u izdanju Croatia Recordsa koji bi trebao izaći u prodaju krajem ove godine.

- Riječ je o veseloj, vedroj i razigranoj pjesmi i nečemu potpuno novom iz male radionice požeškog sastava. Spot za pjesmu prvi put nije sniman u Požegi, dečki su se preselili na lokacije u Đurđevcu i Zagrebu. Momci iz Posegane su se ovaj put pobrinuli da vas njihova pjesma sve raspleše, pa poslušajte i zapjevajte NA NA NA - dodao je Saša.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI