Trener Robert Špehar: Požega je prekrasan grad koji zaslužuje drugoligaša i radit ćemo na tome

Robert Špehar s igračima
(FOTO: Tomislav Milanović)

19.07.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6941

Nakon mjesec dana stanke jučer su na stadionu pokraj Orljave krenule pripreme igrača NK Slavonije. S aktivnim radom počeli su igrači, ali i novi trener, proslavljeni nogometaš Robert Špehar.



- Na poziv predsjednika kluba bio sam iznenađen, ali prihvatio sam izazov. Predsjednik je mlad i ambiciozan i Slavonija želi napraviti jedan iskorak. Požega je prekrasan gradić i zaslužuje drugoligaša. Prvu godinu napravit ćemo pomak u radu kako bi stabilizirali momčad, a drugu godinu ćemo probati izboriti drugu ligu – rekao je Robert Špehar.





Kaže kako će od igrača tražiti borbenost, brzu napadačku igru i "ostavljanje srca" na terenu.



- Prošla sezona nije ispunila očekivanja i ciljeve koje smo postavili. Uprava je donijela odluku da se dovede trener koji će zadovoljiti naše zahtjeve koji nisu mali. Rad je na prvom mjestu, rezultat je manje važan, ali ipak bitan – rekao je predsjednik NK Slavonije, Krunoslav Prpić.



Kaže kako je trener Špehar je prihvatio izazove i ciljeve koji nisu nerealni. Tako je želja plavih ove godine izboriti jedno od prvih pet mjesta u 3.HNL-istok i osvajanje Županijskog kupa.

Ovu sezonu imamo vremena za stvaranje temelja kako bi u narednom vremenu, uz poboljšanje infrastrukture išli na veći rang natjecanja - drugu ligu. Smatramo da to Požega zaslužuje. Ekipa je kvalitetna, imamo i mlađih i starijih igrača. Uz dobar rad i pripreme rezultat ne bi smio izostati – ambiciozan je Prpić.



Ovogodišnja pojačanja su Mario Majstorović iz Slavije, Mario Rezo vratar iz Lužana i Luka Rotim iz Kuzmice kao najbolji igrač županijske lige.

- Pregovaramo još s dva igrača koji bi trebali biti prava pojačanja. Klub je napustio Aleksandar Darmopil zbog poslovnih obaveza je u Zagreba, s Goran Jurićem smo se sporazumno rastali, a s Perom Tomićem još pregovaramo – dodao je Prpić.

Prvu pripremnu utakmicu Slavonija će igrati 27. srpnja protiv ekipe PMSC iz Pečuha, 30 i 31. bit će turnir u Pleternici gdje će snage odmjeriti sa Sesvetama, Slavijom i Rudežom. Nakon toga odigrat će utakmice protiv Požege i Marsonije. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI