¨Očekujem i tražit ću od Vlade RH financijsku pomoć za sve oštećene”

Antonija Jozić
(FOTO: Mladen Mirković)

16.07.2016. | Pleter Portal
Pregleda: 5937

Olujno nevrijeme je ponovno zahvatilo područje grada Pleternice i ovo je treća proglašena elementarna nepogoda u svega par mjeseci. Gradonačelnica Grada Pleternice, Antonija Jozić obišla je teren, gospodarstvenike, poljoprivrednike, ali i kućanstva koja su stradala od olujnog nevremena.



– Nažalost područje našeg grada je ponovno zahvaćeno ledom i olujnim vjetrom. Danas je od župana zatraženo proglašenje elementarne nepogode kako bi ljudi mogli prijaviti svoju štetu, a koje mi dalje prosljeđujemo državi. Od velikih poplava u svibnju 2014. godine naši građani nisu dobili niti jedne kune odštete iako smo imali četiri elementarne nepogode – rekla je Jozić.


Dodaje kako su građani tek predali svoje prijave za štetu koja je nastala prije dva tjedna. – Tražim od resornih ministarstava i Vlade RH da stanu uz svoje građane i da im pomognu u ovim teškim trenutcima. Očekujem i tražit ću od Vlade RH financijsku pomoć za sve oštećene – zaključila je Jozić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI