Grade 5,6 milijuna kuna vrijednu zgradu Mjesnog doma

Gradonačelnik Duspara sa Milanom Šutalom
(FOTO: RadioNG)

15.07.2016. | I.V./RadioNG
Pregleda: 11132

Projektomje predviđena izgradnja višenamjenske zgrade mjesnog doma, površine oko 680 m2,a vrijednost radova je 5,6 milijuna kuna. Kako će Dom izgledati kada budeizgrađen donosimo u tekstu.

Gradonačelnik Mirko Duspara i Milan Šutalo direktor tvrtke Promet građenjed.o.o Požega, kao predstavnik izvođača radova, danas su u Velikoj vijećnicigrada Slavonskog Broda potpisali ugovor o izgradnji nove zgrade mjesnog doma uMO "Dr.Ante Starčević”.

Projektom je predviđena izgradnja višenamjenske zgrade mjesnog doma,površine oko 680 m2, koja će se sastojati od prostora za udruge, malevišenamjenske dvorane, sanitarnih čvorova, pomoćnog prostora te caffe bara.Nova zgrada mjesnog doma će se nalaziti u prostoru stadiona "StankoVlajnić-Dida”, a vrijednost projekta je 5.583.740,84 milijuna kuna. Uskoro se očekuje početak radova na projektu, a predviđeni rok za izgradnjunove zgrade mjesnog doma MO "Dr Ante Starčević” je sedam mjeseci.


Kako doznajemo od direktora tvrtke Promet d.o.o. iz Požege, Milana Šutala,njihova tvrtka najmanje posla odrađuje na području grada Požege iPožeško-slavonske županije tek negdje oko 1,5 milijuna kuna.


Kako kaže Šutalo, veliku većinu poslova u Požegi preuzela je tvrtkaPresofleks gradnja d.o.o., pa su primorani tražiti poslove izvan granica našežupanije.

Sa Gradom Slavonskim Brodom dobro surađujemo, prošle godine smo na područjugrada odradili 10-ak milijuna kuna vrijednog posla a ove godine očekujemo i neštoviše – kazao je za kraj Mile Šutalo


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI