Plenković: ¨Napori koji su uloženi od strane HDZ-ovih ministara ostali su u sjeni drugih političkih oblaka¨

Andrej Plenković
(FOTO: Tomislav Milanović)

10.07.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 5961

Ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić i zastupnik u Europskom parlamentu i vrlo izgledni predsjednik državnog HDZ-a Andrej Plenković posjetili su Požeško-slavonsku županiju. Održat će radni sastanak sa županom Alojzom Tomaševićem, saborskim zastupnikom Franjom Lucićem i gradonačelnicima i načelnicima nakon čega će nazočiti otvorenju novih Gradskih bazena u Požegi.



- Veliko mi je zadovoljstvo biti u Požeško-slavonskoj županiji. Danas se otvaraju bazeni i čestitam na aktivnom pristupu da se iznađe način financiranja. To je velika vrijednost za sve stanovnike ovog kraja. Cijeli taj projekt završen je u vrlo kratkom roku - rekao je Plenković.


Dodao je kako je ovo prigoda da stranačkim kolegama predstavi svoj program. Ovo je već sedma županija koju posjećuju u nekoliko dana i prije svega želi saslušati kolege kako vide HDZ-ovu budućnost.




- Moramo povratiti povjerenje HDZ-ovih birača vjerodostojnom politikom i ljudima.Uoči parlamentarnih izbora očekujemo vrlo ambicioznu, pozitivnu konkretnu projektno orijentiranu retoriku. Šteta da napori koju su uloženi od strane aktualne vlade, pogotovo od strane HDZ-ovih ministara ostaju u sjeni drugih političkih oblaka koji su bili u fokusu medija - rekao je Plenković.  

- Mislim da će ovaj sastanak s načelnicima, gradonačelnicima i županom biti vrlo konstruktivan, s obzirom da Ministarstvo ima odličnu suradnju s Požeško-slavonskom županijom i sa svim jedinicama lokalne samouprave ovdje koje imaju puno projekata spremnih za financiranje iz EU fondova. Kao ministar iz Slavonije imam želju pomoći Slavoniji. Tu je puno projekata koji mogu doći i razvijati sve općine i gradove Požeško-slavonske županije - rekao je ministar Tolušić.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI