RVA poklonio bilirubinometar vrijedan 39.5 tisuća kuna rodilištu požeške bolnice

Bilirubinometar vrijedan 39.5 tisuća kuna
(FOTO: Tomislav Milanović)

28.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 9530

Radio Vallis Aurea je od sredstava prikupljenih organizacijom humanitarnog rođendanskog koncerta Severine na Trgu Sv. Trojstva 25. svibnja ove godine odlučio kupiti bilirubinometar za rodilište Opće županijske bolnice u Požegi. Vrijednost tog uređaja je 39.5 tisuća kuna. Danas, mjesec dana nakon koncerta obavljena je primopredaja u Općoj županijskoj bolnici Požega.



- To je aparat koji omogućuje bezbolno mjerenje bilirubina bez vađenje krvi koji kod djeteta ne izaziva bol, a može se ponavljati neograničeni broj puta. Naša bolnica ulaže značajna sredstva u medicinsku opremu, međutim razvoj medicinske opreme je toliko moćan da nema proračuna bolnice na svijetu koja bi mogla u potpunosti pratiti razvoj te opreme, zato je svaka donacija dobro došla. Zahvaljujem radiju Vallis Aurea na ovoj donaciji - rekao je predsjednik vijeća OŽB Požega, Miljenko Vukoja.





- Želim zahvaliti svim našim slušateljima koji su se odazvali u velikom broju na koncert i kupnjom ulaznice pomogli u kupnji ovog uređaja. Zahvaljujem pokroviteljima i sponzorima koji nas prate tijekom cijele godine. Moram zahvaliti požeškoj bolnici na brzoj i učinkovitoj komunikaciji prilikom nabavke ovog uređaja kao direktor radija, a kao pacijent i građanin moram pohvaliti doktore i prekrasnu bolnicu. Mislim ju svi trebamo više cijeniti – rekla je direktorica RVA, Marija Piper Horvat.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI