Želimo razvijati kontakte a ne sjediti u Zagrebu

Veleposlanik Indije Sandeep Kumae
(FOTO: Ivan Vlahović)

28.06.2016. | I.V.
Pregleda: 2610

Požeško-slavonsku županiju posjetio je veleposlanik IndijeSandeep Kumar a ugostili su ga župan-Požeško-slavonski Alojz Tomašević, dožupani Željko Jakopović i Ferdinand Troha,gradonačelnik Požege Vedran Neferović te predsjednik Županijske gospodarskekomore Luka Balenović.



Prilika je ovo bila da se indijskom veleposlaniku predstaviindustrija grada i županije te resursi i prirodna bogatstva kako bi se u budućemperiodu pokušala ostvariti suradnja naših i indijskih tvrtki.


Iz iznešenih podataka jasno je, da kada se gleda razmjenamaterijalnih dobara dviju država, Hrvatska puno manje izvozi u Indiju nego što iz nje uvozi.


Veleposlanik Kumar je pokazao interes, te obećao da će pomoći u povezivanju hrvatskihi indijskih tvrtki kako bi unaprijedili poslovnu klimu dviju država. Indijaraspolaže sa tržištem od 1,2 milijarde ljudi što je ogroman potencijal ako senetko u to tržište upusti.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI