Maja Grdiša u Hrvatskoj reprezentaciji: ¨Primarni cilj mi je ulazak u finale na Prvenstvu Europe¨

Maja Grdiša (prva lijevo)
(FOTO: SK "Požega")

28.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3124

Članovi Streljačkog kluba "Požega" nastupili su na 21. međunarodnom Croatia kupu u gađanju samostrijelom field održanom proteklog vikenda u Velikom Trgovišću. To je bilo i posljednje izborno natjecanje za reprezentaciju Hrvatske za predstojeće prvenstvo Europe što se početkom srpnja održava u Zurichu.

Članica streljačkog kluba "Požega" Maja Grdiša je uspjela savladati sve poteškoće i zauzela je drugo mjesto pojedinačno kod žena, te ostvarila normu i ušla u reprezentaciju Hrvatske za predstojeće Prvenstvo Europe.

- Prvi dan je bilo jako vruće pa je bilo teško za gađanje, ali izdržali smo, a drugi dan je bilo malo hladnije, ali sparno. Ostvarene su norme i sretna sam i zadovoljna. Već sam bila u reprezentaciji 2010. godine i sada mi jako drago što sam opet ostvarila taj rezultat – rekla nam je Maja Grdiša koja se streljaštvom bavi od 2004. godine, a samim samostrijelom od 2006. godine.  


- Klub nam je omogućio samostrijel koji je u prosjeku oko tisuću eura, a svaka strjelica je procijenjena na pet eura. Na natjecanju ih trebamo imati minimalno tri iako to nekad nije dovoljno jer se često barem jedna razbije. Imam dva tjedna za trening i nadam se da ću ostvariti dobar rezultat na Prvenstvu Europe. Primarni cilj mi je ulazak u finale – dodala je Grdiša. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI