Poznati polufinalisti malonogometnog turnira s mantinelom u Pleternici

Malonogometni turnir s mantinelom u Pleternici
(FOTO: Pleter Portal)

26.06.2016. | M.M./pleter-portal.hr
Pregleda: 5344

U trećem danu riješene su sve dvojbe oko prolaska u polufinale.U prvoj utakmici dana, ekipa Keramika Lešić Autosprint je ispala nekorektna prema protivniku, organizatoru i gledateljima i nisu se pojavili na utakmici s ekipom Platinum Play Fitness i utakmica je upisana rezultatom 3:0 za Platinum Play Fitness.

Druga utakmica dana donijela nam je dvoboj između ekipe Helda trgovina i Simplex-a, dvojboj koji je odlučivao o putniku u polufinale. U neizvjesnoj utakmici do samoga kraja pobijedila je ekipa Simplex-a s 4:2.

Treća utakmica je igrana između ekipe Sportalo i ekipe Vallis Aurea. Neizvjesna utakmica s mnogo preokreta otišla je na stranu Vallis Auree s 9:6.


Četvrtu utakmicu su trebali igrati MNK Pleternica i Keramika Lešić Autosprint, ali zbog spomenutog razloga, MNK Pleternica je dobila utakmicu s 3:0.


U zadnje dvije utakmice dana odlučivalo se tko će ići u polufinale. S prvog mjesta u skupini B igrali su Platinum Play Fitness i AG Gradnja 97 i utakmicu je dobila s 3:2 AG Gradnja 97, te će ići na drugog iz skupine B, a to je Simplex, koji je izgubio od Vallis Auree s uvjerljivih 5:1.

Parovi polufinala:Vallis Aurea – Platinum Play FitnessSimplex – AG Gradnja 97


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI