Ekipa ¨Sportalo¨ skoro okrenula rezultat 7:1

Malonogometni turnir s mantinelom u Pleternici
(FOTO: Pleter Portal)

23.06.2016. | Tomislav Milanović/Pleter Portal
Pregleda: 6435

Počeo je Malonogometni turnir s mantinelom koji se održava svake godine u sklopu Lidasa u Pleternici.

Jučer su se u prvoj utakmici sastale ekipe "Vina Soldo" za koju igraju kadeti NK Slavije i "Helda trgovina" za koju igraju igrači iz Buka. Pobijedila je ekipa Helda trgovine rezultatom 3:1.U drugoj utakmici ekipa "Simplex" za koju nastupaju igrači iz Slavonskog Broda svladala je ekipu "Sportalo" rezultatom 8:6.

Utakmicu dana odigrale su ekipe Helda play i Sportalo. Do zadnjih sedam minuta utakmice Helda play vodila je rezultatom 7:1, ali Sportalo je do kraja skoro uspio izjednačiti. Utakmica je završila 7:6 za Helda play.


Od ostalih utakmica ekipa "Platinum Play Fitness" svladala je ekipu "MNK Pleternica" rezultatom 6:1, "Vallis Aurea" pobijedila je "Vina Soldo" 9:2, "AG Gradnja 97" svladala je "Moby Dick 7:2 koji su se probudili i u posljednjoj utakmici slavili protiv MNK Pleternica 5:3.


Završni dio turnira trebao se igrati u subotu, ali zbog nastupa Hrvatske reprezentacije na Euru 2016. prebačen je za nedjelju, prenosi Pleter Portal.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI