UABA Požega u Podsreću obilježila Dan antifašističke borbe

Antifašisti obilježili državni praznik u Podsreću
(FOTO: Mladen Mirković)

22.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 4608

Udruga antifašističkih boraca i antifašista Požege sa svojim članovima i gostima položila je vijence i obilježila kod spomenika u Podsreću nadomak Požege državni praznik Dan antifašističke borbe i 75 .-godišnjicu ustanka naroda Hrvatske.




Danas je državni praznik Dan antifašističke borbe ne znam dali je za sve, jer čini mi se neki ga baš i ne poštuju, ako to smijem reći ali ja tako osjećam. Mi kao antifašisti se okupljamo svake godine i svake godine ga proslavljamo, proslavljat ćemo ga dok nas bude ili dok nam službeno ne zabrane.


-To je naš dan, dan koji mi slavimo kao pobjedu, ali dan koji je dan ustanka naroda i narodnosti Republike Hrvatske. Iz toga ustanka i pobjede je isteklo sve ovo što danas imamo, jer da se nije desilo 45-te ono što se naravno desilo, a to mislim na pobjedu nad fašističkom koalicijom da vjerojatno ni branitelji 91 ne bi bili u prilici da bilo što brane jer Hrvatske vjerovatno da su 45-te pobijedili drugi i drugačiji ne bi bilo. - rekao je tajnik UABA-e Požega Kazimir Semunović












Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI