1. nogometni turnir Vidovci 2016.

Nogometaši NK Vidovci
(FOTO: Antun Mandić)

19.06.2016. | Mladen Mirković
Pregleda: 5081

Nogometni klub "Dinamo" Vidovci-Dervišaga organizator je 1.nogometnog turnira u kategorijama limači i limačići koji je jučer okupio više od 200 mališana iz cijele Hrvatske. Na turniru uz domaćina su se natjecale ekipe iz Zagreba, Pakraca, Osijeka, Požege, Kuzmice, Trenkova, Lipika, Kaptola i Velike.

U kategoriji limači prvo mjesto su uzeli igrači NK Vrapče iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je nogometnoj akademiji Krpan- Babić Osijek, a treće našem domaćem klubu NK Sloga iz Trenkova.




U ovoj kategoriji najbolji strijelac je Davor Banović s 9 golova iz NK SLOGA, najbolji vratar je Mateo Strmečki iz nogometne akademije Krpan Babić, a najbolji igrač je Josip Relčec NK Vrapče.


U kategoriji limačići prvo mjesto je pripalo ekipi NK KUSTOŠIJA Zagreb, drugo mjesto su uzeli igrači iz NK VRAPČE Zagreb, a treće je pripalo ekipi Nogomet akademija Krpan Babić iz Osijeka.



U ovoj kategoriji natjecanja nogometaši iz NK Kustošije su dominirali pa su tako uz prvo mjesto titule za najboljeg igrača, strijelca i vratara odnijeli dečki iz istoga kluba. Pa je najbolji strijelac s 13 golova Filip Dropulić, najbolji vratar Niko Maričić i najbolji igrač Dorijan Dečur.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI