HDZ-ovci se okupili na tradicionalnom druženju

HDZ-ova svita
(FOTO: Ivan Vlahović)

18.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 11915

Na Zlatnom Lugu su se okupili HDZ-ovci na svom većtradicionalnom druženju. Okupilo se tako, po našoj procjeni, 600-tinjak ljudi na lijep sunčan dan u prirodi uz porciju graha i pokoju čašicu. Samo druženje otvorio je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Darko Puljašić, koji je pored domaćih gostiju pozdravio i predstavnike koalicijskih partnera HSP AS, HSU-a te goste iz HSS-a. Uz himnu, minutu šutnje i molitvu nastavljeno je druženje.

Prilikom našeg dolaska, iako nije bilo nikakve namjere niti je ičim bio izazvan, gradonačelnik Požege, prof. Vedran Neferović nam je uz psovku zabranio fotografiranje njegovog službenog gradskog automobila, kojim se, kako on kaže, nakon tri sastanka dovezao na stranačko okupljanje.

Skupu su se obratili gradonačelnik Požege, prof. Vedran Neferović, župan Požeško-slavonski Alojz Tomašević te saborski zastupnik ižupanijski predsjednik HDZ-a Franjo Lucić, evo što su između ostalog rekli:





- Možemo uspravno stajati pred građanima Požege, jer smo za ovu godinu zacrtali jedan velik dio investicija koji se provodi i do kraja godineće se završiti. Ono što smo obećavali prije tri godine i izvršavamo. Pokazali smo odgovornost i ozbiljnost za naš grad. Teška su vremena, nije sve išlo onako kako smo očekivali, neka sredstva iz fondova nismo dobili ali tu je odgovornost na nekom drugom nivou. Ući ćemo čistog obraza u novi izborni ciklus za lokalneizbore. – rekao je gradonačelnikNeferović.



- Danas kada možda mnogi razmišljaju kojim smjerom ide HDZ, kojim smjerom ide domovina nam Hrvatska? Tu smo gdje jesmo i ostajemo, i nemojte dozvoliti da vas bilo tko i na bilo koji način poljulja, HDZ će i dalje u sastavu Hrvatske Vlade biti nositelj, odgovoran kao i 91. za domovinu. I mi ćemo, bez obzira što će sedogađati, upravljati ovom domovinom Hrvatskom. Bit ćemo još jači u domovini Hrvatskoj. Smjer je vrlo jasan, očuvati vrednote. Da, radimo na velikim projektima, želimo pokrenuti poslove. Županija je uvijek bila u sredini a nikada na kraju kao najlošija. Treba nam otvoriti vrata da ovu bijelu kugu pobijedimo u Slavoniji, da nam mladost ne odlazi van nego da živimo u Slavoniji i domoviniHrvatskoj.



- U današnjem vremenu kada mnogi razmišljaju kuda ide politika HDZ, kada razmišljaju kako složit novu Vladu, siguran sam u jedno, da svi miskupa nikada nećemo ustuknuti pred HDZ-om. Bilo je uspjeha i padova ali smo mi uvijek složni i jedinstveni kada se pokažu određeni problemi. Pokazali su se i danasali HDZ nije isključivi krivac što je izglasano nepovjerenje premijeru, nikoga ne optužujem. Postizali smo zapažene rezultate u gospodarstvu. Siguran sam daćemo i u ovom budućem vremenu pronaći najbolja rješenja za HDZ, nemojmo nikada klonuti duhom. Za budućnost ćemo se boriti na najdemokratskiji način, za naš programkoji smo izradili sa IFO institutom a prije svega da razvoj gospodarstva bude ostvaren. Prethodnih šest mjeseci naš program je izoliran ali nitko ne može poljuljati naše zajedništvo. Pokazat ćemo lijevoj politici da ne rade dobro jer oni samo žele doći na vlast.



- Nama je svejedno kad su izbori, mi pobjeđujemo, to smoradili i dosada, to ćemo raditi i dalje, više i bolje. HDZ je jedna obitelj kome hrvatice i hrvati pripadaju, znamo koja nam je domovina i tko su nam prijatelji.- rekao je za kraj obraćanja Darko Puljašić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI