¨Samo u policijskoj postaji u Požegi imamo preko 70 bicikala za koje ne znamo vlasnike¨

Ivana Radić
(FOTO: Tomislav Milanović)

17.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4154

"Kao i svake godine pozivamo građane da pojačano poduzmu samozaštitne mjere. U protekla 24 sata  zabilježili smo dvije krađe novca iz obiteljskih kuća na području Požege. Počele su pojačane krađe i podsjećamo građane ako se udaljavaju iz kuća da zaključaju ulazna vrata, a ako odlaze na godišnji odmor da ne stavljaju te informacije na društvene mreže – rekla je glasnogovornica PU Požeško-slavonske županije, Ivana Radić na konferenciji za novinare.

Pozvala je građane da ako u blizini stambenih objekata primijete osobe sumnjivog ponašanja zapamte što više detalja oko osoba i vozila i što prije dojave policiji. Pojačane su i krađe bicikala na što iz policije upozoravaju građane da zaključavaju svoje bicikle.

- Pozivamo građane kojima je otuđen bicikl da se jave u policijske postaje jer samo u postaji u Požegi imamo preko 70 bicikala koji su pronađeni, a ne znamo im vlasnike. Najlakši način pronalaska bicikla je putem registracije na što također pozivamo što veći broj građana – dodala je Ivana Radić.


Tijekom svibnja na području u nadležnosti PU požeško-slavonske zabilježeno je sveukupno 94 kaznena djela od čega se najviše odnosi na liniju općeg kriminaliteta. Zabilježeno je 17 prekršaja narušavanja javnog reda i mira, 40 prometnih nesreća  u kojima su nastradale 23 osobe, a poginulih nije bilo. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI