Preko 40 događaja za svačiji ukus, a 10. srpnja veliki koncert iznenađenja

Silvija Podoljak i Vedran Neferović
(FOTO: Tomislav Milanović)

17.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3807

Požeško kulturno ljeto započet će 21. lipnja paljenjem Ivanjskog krijesa na Trgu svetog Trojstva i ceremonijom odabira velikog Grgura u 21.45 sati. Nakon ceremonije biti će koncert Nene Belana, a najvatreniji navijači Hrvatske reprezentacije imat će priliku gledati utakmicu protiv Španjolske na velikom ekranu u šetališnoj zoni.

Neka od 40-tak događanja u sklopu Požeškog kulturnog ljeta najavila je direktorica Ureda turističke zajednice grada Požege Silvija Podoljak.



Tako će 24 lipnja biti Međunarodna specijalizirana izložba njemačkih ovčara na Rekreacijskom centru Požega, "Požeški plesni vrtuljak" u organizaciji Plesnog studija Marine Mihelčić održat će se u šetališnoj zoni 28. lipnja, a 30. lipnja Gradsko kazalište Požega održat će "Teatraliju". 1. i 2. srpnja bit će održani Moto susreti, 2. srpnja u šetališnoj zoni održat će se "Knjižnica bez zidova", a istog datuma bit će "Ples bez granica" u organizaciji Umjetničke organizacije Plesna radionica Ilijane Lončar  i Požeška krigla.


Od 4. do 10. srpnja Gradsko kazalište Požega organizira drugi požeški kazališni festival "Kafe" s nizom predstava požeškog kazališta, Kazališta Virovitica, Kazališta Sisak i drugih. Od 9. srpnja je "PožArt", u šetališnoj zoni i u Gradskom muzeju Požega. 14. srpnja održat će se  "Art kino" na terasi restorana Grgin dol, a Caffe bar Aureus održat će "Večer pjesnika" 15. srpnja. 20. srpnja bit će "Večer Češke i slovačke kulture", 22. srpnja "Body movin" house party u Platinumu, a  30. srpnja održat će se serija koncerata "Žestoko protiv vrućine" u Tom klubu u organizaciji Udruge Kamp.


- Događanja su doista brojna i nadam se da će naše sugrađanke i sugrađani pronaći vremena i biti aktivni. Nadamo se da će Požeško-kulturno ljeto biti jedna uvertira za "Aurea fest" i sve ono što nas čeka početkom rujna. Gradske ustanove iz kulture su se angažirale i osmislile program za cijelo ljeto. Jedan od tih događanja bit će je koncert iznenađenja 10. srpnja uz otvaranje bazena – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI