PUMA organizira gledanje utakmica Vatrenih u pješačkoj zoni

Požega uz Vatrene
(FOTO: PUMA)

17.06.2016. | 034portal
Pregleda: 3569

Hrvatska reprezentacija danas u 18 sati igra utakmicu drugog kola po skupinama s Češkom. Gledanje utakmice na velikom videozidu u pješačkoj zoni u Požegi organizira PUMA – Požeška udruga mladih aktivista i Savjet mladih Grada Požege.

Predsjednik udruge PUMA Marijan Crnjac nam je rekao kako sve građane koji dođu, prije utakmice očekuje zabavni program uz navijačke pjesme i nagrade sponzora. Voditelj programa bit će Boris Benčić. Sve građane koji dođu gledati utakmicu u pješačku zonu očekuju NAVIJAČKE cijene pića.

Generalni pokrovitelji događaja su Grad Požega i Turistička Zajednica Grada Požege.Zlatni sponzor je Kutjevački podrum.Ostali sponzori su redom: Platinum Požega, Ožujsko Pivo, Frizerski studio "The Čuperak".

"Nadam se da će doći barem jednak broj građana i dati podršku reprezentaciji kao i 2014. godine kada smo organizirali gledanje utakmica Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu" za kraj je dodao Marijan Crnjac.

Dodajemo da će udruga PUMA organizirati i gledanje utakmice sa Španjolskom 21.6. također u pješačkoj zoni u 21 sat.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI