Svemir čuva Karamarka

Franjo Lucić i Tomislav Karamarko
(FOTO: Mario Nakić)

16.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 6494

Nakon jučerašnjih događanja, ostavke Karamarka, Petrovogzahtjeva za opoziv opoziva premijera Oreškovićeva, Timovog pokušaja izvlačenja sretne slamke, u emisiji Dnevnik 3, Petra Vlahova telefonski je gostovala astrologinjaAnđelka Šubašić, koja je cijelu novonastalu situaciju prokomentirala na slijedeći način:

- Karamarko nije politički mrtav ni u silaznoj putanji jer ga Bog, odnosno Svemir čuva od svega što je loše po njega - poručila jeastrologinja, a njenim razmišljanjem HRT-ovci su se pohvalili i na portalu kuće.

Ona ističe kako Vlada danas neće pasti ali ni da Orešković neće ostati do kraja mandata. Za Petrova kaže da je u ulozi grupnog terapeuta a za Milanovića da se plaši pogrešaka na temelju prethodnog iskustva i da mu nedostaje odlučnosti.


Tko će kome i na koji način izmaknuti stolicu, možete uživo pratiti na HRT-ovom 4. programu. Očekuje se žustra rasprava koja bi mogla dugo potrajati.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI