Neferović: Sve ide po planu, otvorenje bazena bit će 10. srpnja

Vedran Neferović
(FOTO: Grad Požega)

15.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4805

"Nakon niza projekata školske i sportske infrastrukture na red je došla i energetska obnova Osnovne škole Antuna Kanižlića, područne škole Vidovci. Za naveden projekt Gradu Požegi Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja odobrilo je 322 tisuće kuna  – rekao je na današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Vedran Neferović.

Riječ je o projektu "Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja" i uz 587 tisuća kuna sredstava iz državnog proračuna Grad Požega u petak će raspisati natječaj za izvođača radova.

- Imamo u planu riješiti problematiku mjesnih domova u Ugarcima i Mihaljevcima dok ćemo za pojedine mjesne domove vidjeti isplati ih li se obnavljati ili graditi nove. S tim bismo završili jedan velik ciklus investiranja u energetsku obnovu zgrada u vlasništvu Grada Požege osim područne škole u Staroj Lipi – dodao je Neferović.


Na pitanje novinara kako napreduju građevinski radovi na Gradskim bazenima u Požegi gradonačelnik je rekao da sve ide po planu.


- Iako nam vremenske prilike ne idu na ruku, veliki dio radova bit će obavljen tijekom ovog tjedna. Jučer su stigli filteri i ostala opreme važna za filtraciju vode. Za sada sve ide po planu, rokovi su ispoštovani, bazeni će biti otvoreni 10. srpnja – rekao je Neferović.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI