Važna obavijest za učenike srednjih škola

Sadašnje autobusno stajalište u Završju
(FOTO: Vjeran Blašković)

14.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 3566

iz Požeško-slavonske županije dobili smo uputu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta RH u vezi sufinanciranja prijevoza učenika srednjih škola koju prenosimo u cijelosti.

"Obavještavamo učenike koji su u svrhu izrade novoga modela sufinanciranja i financiranja prijevoza učenika srednjih škola za školsku godinu 2016./2017., dostavljali osobne identifikacijske brojeve (OIB) članova kućanstva, kako će Ministarstvo aplikaciju za daljnji unos zatvoriti 10. lipnja 2016. godine u 16:00 sati.

Učenici koji nisu dostavili tražene podatke u zadanom roku, a u prethodnoj školskoj godini ostvarivali su pravo na prijevoz sukladno Odluci Vlade, moći će podatke unijeti prilikom ponovnog otvaranja aplikacije prije početka školske godine, kada će podatke unositi učenici koji će u rujnu upisati prvi razred srednje škole.


Također, učenicima koji su unijeli neispravne podatke ili kod kojih je došlo do promjena, prije početka školske godine, bit će omogućen ponovan unos.


Obavijest o novom ciklusu unosa podataka, dostavit ćemo putem mrežnih stranica Ministarstva, županija i Grada Zagreba te škola."




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI