Danijel Majer izabran za potpredsjednika

Danijel Majer
(FOTO: HSLS)

13.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 7650

Na 13. saboru Mladih hrvatskih liberala, održanom u subotu 11. lipnja 2016. godine u Splitu, mladi članoviHSLS-a izabrali su novo vodstvo.

Za predsjednika je izabran Goran Romek iz Bjelovara, za potpredsjednike Hrvoje Bašić iz Splita, Stjepan Ostović iz Gospića, Bernardo Šunjić iz Ploča i Daniel Majer iz Požege. Majeru, koji je član predsjedništva MHL-a od 2009. godine, ovo je treći mandat na mjestu nacionalnog potpredsjednika MHL-a.





Predsjednik HSLS-ai saborski zastupnik, Darinko Kosor, mladim članovima je poručio da moraju preuzeti svoje ogranke i preuzeti stranku, jer da na mladima svijet ostaje.Istaknuo kako je u posljednja tri tjedna vidljivo kako "stari" samo nalaze razlike između njih, iako se svi građani mogu složiti oko 90% stvari. Kosor jezaključio kako su Hrvatskoj potrebni novi političari, koji su okrenuti budućnosti, a ne prošlosti, a to su upravo mladi.


Predstavljajući sedelegatima, novi stari potpredsjednik Daniel Majer, istaknuo je upravo kako mladi u HSLS-u imaju mogućnost preuzeti dužnosti u stranci. Dokaz su upravo on,koji je županijski predsjednik i županijski vijećnik te Ivona Takač, predsjednica požeškog ogranka, koja je kada je bila birana vjerojatno bila najmlađa predsjednica ogranka neke stranke. Ivona je, naglasio je Majer, ujednoi članica Središnjeg vijeća stranke, izabrana s trećim brojem glasova (odmah iza ekonomskog stratega HSLS-a Josipa Budimira i Zlatka Age, načelnika općineRešetari) na prije pola godine održanom saboru HSLS.




Majeru je pripala čast i da vodi13. sabor MHL-a, odnosno da bude predsjednik radnog predsjedništva. Iako više nije MHL-ovac, kao gost, na saboru je bio i potpredsjednik požeškog HSLS-aDalibor Gvozdanović te mu je uručena zahvalnica za doprinos u radu MHL-a.

 




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI