Građani očekuju ulaganja u infrastrukturu

Mjesni odbori kod gradonačelnika
(FOTO: Ivan Vlahović)

07.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 5310

Jučer je gradonačelnik Neferović u Gradskoj vijećnici primio novoizabrane predsjednike mjesnih odbora. Vršeni su dogovori o daljnjoj suradnji Grada s mjesnim odborima i o programima rada.

-Ako imate nekih nedoumica kada su u pitanju vlasnički odnosi i pojedini problemi mjesnog odbora, a niste sigurni da li je to u ingerenciji Grada ili rješenje treba potražiti u nekoj od drugih institucija slobodno se obratite našim službama kako bi zajedno došli do rješenja – rekao je gradonačelnik Neferović.

Svi mjesni odbori trebaju do 15. kolovoza ove godine dostaviti programe rada i potreba na području njihovog mjesnog odbora.


Gradonačelnik je istaknuo da će pratiti redovite potrebe mjesnih odbora iz proračuna Grada a za značajnija ulaganja očekuje raspisivanje natječaja za ruralni razvoj, gdje bi onda kandidirali predložene projekte.




Novoizabrana predsjednica MO Novo Selo, Silvija Sertić, nam je rekla, kako je Novo Selo jedno od rijetkih prigradskih naselja gdje je pozitivna natalitetna politika te da imaju 15-ak tvrtki, obrta ili OPG-a. Kako ljudi od gradske vlasti očekuju ulaganja u pristupne ceste, dječja igralište i ostalu komunalnu infrastrukturu. Istaknula je da je u proteklom mandatu suradnja Grada s mjesnim odborom Novo Selo bila korektna.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI