Da su danas izbori za gradonačelnika najviše glasova bi dobio Ronko

04.06.2016. | 034portal
Pregleda: 49164

U on line anketi objavljenoj na našimstranicama od 19.svibnja 2016. godine, na uzorku od 6650 glasača, u kojoj smo postavili pitanje: "Da su sad izbori za gradonačelnika, glasam za?", najviše glasova dobio bi Zdravko Ronko (SDP) 45,7%, na drugom mjestu našao bi se aktualni gradonačelnik Vedran Neferović(HDZ) sa 35,07% glasova.

Eventualno iznenađenje, ako se to takomože nazvati, predstavlja 14,14% glasova usmjereno prema Draženu Pekčecu dok sadašnji predsjednik Gradskog vijeća, Nino Smolčić osvaja tek 1,13% glasova.

Svoj glas nikome neće dati 3,96% glasača.


Na internetskom glasanju su moguće eventualne manipulacije u smislu da jedan korisnik glasa više puta, a za pretpostaviti je da je i toga bilo. Ipak s obzirom na broj klikova moguće je voditi se zakonom velikih brojeva.Tako možemo zaključiti da u datom trenutku požežani svoje povjerenje ne planiraju dati sadašnjem gradonačelniku Vedranu Neferoviću, ako će on uopće biti kandidat.


Izbori su jedina i prava anketa, a do njih je još godinu dana, stoga nam preostaje pratiti razvoj situacije i kampanju, koja, čini se lagano počinje.

Dodano od urednika:

Ova anketa traje do 13.06.2016 i na završetku ove ankete mi ćemo se potruditi od anketiranih osoba dobiti izjavu s obzirom na rezultate ankete.

14.06.2016 započinje anketa "Najpopularniji političar u Požeško-slavonskoj županiji" te pozivamo sve čitatelje na sudjelovanje te ankete.

Isto tako možete na pleter-portal.hr glasovati u anketi koja je na nacionalnoj razini.

Povodom možda već započete kampanje za Lokalne izbore potruditi ćemo se organizirati live sučeljavanje svih kandidata za gradonačelničku fotelju da gostuju na 034portalu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI