Politika ne znači uključivanje u stranku, nego djelovati za opće dobro

HSLS, Dalibor Gvozdanović i Danijel Majer
(FOTO: Ivan Vlahović)

03.06.2016. | Ivan Vlahović
Pregleda: 5303

Na danas održanojtiskovnoj konferenciji HSLS-a na temu - "Mladi, politički idruštveno se angažirajte i ne dozvolite drugima da kroje vašubudućnost." - govorili su Danijel Majer, predsjednik županijskogHSLS-a te Dalibor Gvozdanović, potpredsjednik požeškog HSLS-a, evošto kažu:

- Mi u HSLS-u ne možemobiti zadovoljni s načinom upravljanja, jer je sada jasno kakogospodarska zona i poduzetnički inkubator neće biti izgrađeni.Godinu dana je do lokalnih izbora što znači da je prošlo tri otkadimamo novog gradonačelnika. Smatramo da je puno bolje bilo, kada seveć išlo u kredit, uložiti ga u direktan razvoj gospodarstva. Trgna kojem se uskoro neće imati tko šetati (osim umirovljenika) ibazen u kojemu se neće imati tko kupati, mogli su pričekati. - kaže Majer

Držimo da se moglorezati rashode uposlenih, prvenstveno smanjenjem broja zaposlenih.Nedopustivo je da gradska uprava ima 30-40% više stalno zaposlenihnego županijska uprava koja radi složenije poslove. - mišljenja jeMajer


Dalibor Gvozdanović jepozvao mlade da probude se i uključe u davanje ideja, jer kako kaže,ako mladi neće, neće niti drugi to raditi za njih.


- Malobrojni su oni kojise žele uključiti u politiku. Politika ne znači uključivanje upolitičku stranku, nego djelovati za opće dobro. Ima mladih upolitičkim strankama, ali šute, njih posebno pozivamo - rekao jepotpredsjednik požeškog HSLS-a Dalibor Gvozdanović.

- Na mladima svijetostaje i ne dopustimo da nam mladost prođe, a da ništa nismo nitipokušali napraviti. Svojim nedjelovanjem prepuštamo drugima da namkroje budućnost. - poručuje HSLS-ov dvojac.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI