Velički borci uspješni na međunarodnom taekwon-do turniru

Taekwon-do klub Velika
(FOTO: TK Velika)

30.05.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 4065

U organizaciji Taekwon-do kluba "Marsonija Kuna" iz Slavonskog Broda održan je međunarodni Marsonija kup 2016.

Natjecalo se u dvije discipline, borbama (sparing) i formama (obvezni sastavi). Taekwon-do klub iz Velike nastupio je s 14 natjecatelja: Patricija Mandić, Klara Šebalj, Blaž Čačić, Ivan Čačić, Petar Dalić, Matej Dalić, Ivica Zeba, Lucija Zeba, Filip Mandić, Fabio Mandić, Mihael Zeba, Nikola Vilus, Rahela Ivanković i Filip Pavlović.




- Ivan Čačić osvojio je drugo mjesto u kategoriji sparing-juniori, Blaž Čačić bio je prvi, Patricija Mandić osvojila je drugo mjesto u kategoriji sparing- juniorke, a Filip Pavlović, koji je nakon dvije borbe ušao u finale gdje je nepravedno izgubio, odnio je drugo mjesto u svojoj kategoriji. U disciplini forme, svi su sudionici u kategoriji svog pojasa,odnijeli po jednu ili dvije pobjede. Nekima od ovih mladih boraca ovo je bilo prvo iskustvo na natjecanju i nadamo se da će im ovo biti dobar poticaj za danji napredak - rezimirao je nastup svojih učenika trener Zdenko Zlomislić.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI